Indret et hyggelig t hjørne til dine ølsmagninger

Holder du af at invitere venner og bekendte til en hyggelig ølsmagning i dit hjem? Det er du ikke ene om, for øl er ikke længere blot et spørgsmål om en kold drik på en varm sommerdag, men et spørgsmål om at finde den rette type øl til mad, til at drikke alene eller som ingrediens i en madret. Øl er med andre ord blevet et gourmetprodukt, som man kan dyrke med ildhu, ligesom mange dyrker deres interesse for vin og gastronomi.

Brug et blomster tapet som baggrund

Vil du indrette et særligt rum eller blot et hjørne i dit køkken-alrum, gildestue eller andet, så du kan holde gode ølsmagninger, vil vi foreslå, at du bruger et flot blomster tapet som baggrund. Du kan finde et blomster tapet med mange forskellige udtryk, og derfor vil der også være et, der passer til dit hjem og din smag.

En ølsmagning er en mulighed for at dele sin interesse for den ædle væske med andre. I kan for eksempel have et tema for en smagning: Belgiske øl, øl fra danske mikrobryggerier, indisk øl, eller hvad hjertet nu engang måtte begære. Der er masser af mulighed for at holde hyggelige ølsmagninger, måske med lidt godt at spise til, så det er blot om at komme i gang.

marinate