Del din interesse for øl med andre

Øl er vel nok danskernes nationaldrik, og interessen for øl er boomet de senere år. Over de seneste årtier er der dukket et hav af små, nye bryggerier op – de såkaldte mikrobryggerier. Nogle af dem har formået at vokse sig større og er blevet en vigtig del af den etablerede ølverden. Man må sige, at de gammelkendte bryggerier herhjemme, Carlsberg, Tuborg, Albani og andre har fået en konkurrence at mærke, som de næppe havde regnet med for blot få år siden.

Er du selv en af dem, der er blevet bidt af interessen for øl? Ja, måske er du ligefrem så entusiastisk omkring emnet, at du vil dele din lidenskab med andre. Og hvorfor ikke gøre det seriøst – bliv influencer med øl som speciale, og vi er sikre på, at du vil få mange følgere på de sociale medier, hvor du vælger at gøre dig synlig.

Kom i gang med ganske lidt udstyr

Der skal ikke så meget til for at komme i gang som influencer. Du skal have mulighed for at tage gode billeder af det, du vil skrive om, lave selfies og andre ting – og her kan du såmænd starte med en god smartphone, som er udstyret med kameraer, som kan ganske meget og leverer fotos i god kvalitet. Det er en god idé at beskytte den med et mobilcover fra Holdit.com/dk/. Så vil den være godt beskyttet, når du bruger den mange gange dagligt, og du kan samtidig vælge et cover, der passer til din stil og udtryk i øvrigt. På Holdit.com/dk/ kan du finde et hav af forskellige modeller, ligesom der i øvrigt er en masse tilbehør til både smartphones og andre devices, som vi alle bruger hver dag. Kig forbi Holdit.com/dk/ og se, hvad de kan tilbyde – udvalget er stort og priserne ok.

Med en smartphone og cover fra Holdit.com/dk/ er du godt kørende og kan gå i gang med dit arbejde som influencer inden for øl.

Netværk er vigtigt

Skal du have succes som influencer, skal du oparbejde et godt netværk, så du kan komme ud at smage øl, møde bryggere i deres produktionsmiljøer og snakke med restauranter og barer, som forsøger sig med forskellige øltyper. De mange mikrobryggerier udvikler sig og kan være et emne for gode historier, og du kan arrangere smagninger og test af øltyperne, hvis resultater du kan dele på dine sociale profiler.

Måske ender du med selv at kaste dig over ølbrygning, og så åbner der sig en helt ny verden at fortælle om.

Husk at vejen til succesfuld influencer ikke uden videre ligger åben. Der skal arbejdes for sagen, og det indebærer andet end blot at drikke en masse øl og fortælle om det. De bedste influencere ved noget om marketing og tilgår deres følgere og samarbejdspartnere professionelt. Griber du tingene rigtigt an, kan du få succes – og vi ønsker dig alt det bedste med projektet om at blive en stærk influencer inden for øl.

marinate