Ølsmagning med vennerne

Står weekenden for døren, og vil du gerne tilbringe den sammen med dine venner, så kan I f.eks. arrangere at gå til ølsmagning. Der afholdes ølsmagninger overalt i landet, og det kan være f.eks. mikrobryggerier eller restauranter, som arrangerer dem. For mikrobryggerierne, som der er mange af i Danmark, er det en fordel, at de på den måde kan præsentere deres øl for kunderne, for ellers kunne netop deres øl måske godt forsvinde lidt i mængden. I 2017 nåede Danmark op på at have 197 bryggerier, og der kommer løbende flere til, for danskerne er vilde med specialøl.

[IMAGE=dxy1S9cr7abE.jpg]

Hvor kan I smage øl?

[IMAGE=ftlah8bSxI8i.jpg]

Man finder nemt muligheder for ølsmagning i sit lokalområde, hvis man søger efter det online. I kan også lede efter bestemte typer af øl, hvis der er noget særligt, I gerne vil smage. Ofte kan man finde information på mikrobryggerier og restauranters hjemmesider, hvor de fortæller om, hvilken slags øl man kan smage samt alle de praktiske oplysninger om tid og sted. Hvis I på forhånd ved nogenlunde, hvad det er I skal smage, så bliver I sandsynligvis heller ikke skuffede. Det er ærgerligt at betale penge for et arrangement, som slet ikke var det, I troede, det ville være, og derfor kan det godt betale sig at researche lidt på forhånd. På den måde kan I bedre sikre jer, at I får en god oplevelse.

[IMAGE=exbEmmfnQ6Lw.jpg]

Det er nemt at tilmelde sig ølsmagnings-arrangementer online, og det er en glimrende mulighed for både at foretage sig noget socialt sammen og hygge sig, og så gælder det bare om at tage de gode kvalitetssko på, som I kan købe hos viking sko, og komme af sted til en festlig aften.

Ølklubber for kvinder

Nogle kvinder er også nysgerrige på ølsmagning, men foretrækker et forum, hvor der kun er andre kvinder, og så kan man jo tage sine veninder under armen og melde sig til arrangementer hos forskellige ølklubber for kvinder forskellige steder i landet. I nogle tilfælde kombineres ølsmagningen med andet som f.eks. tips om hår og makeup, og det er jo smart, for så kommer man omkring flere emner i løbet af aftenen, og det er helt sikkert hyggeligt.

Ølsmagning af hjemmebryg

Har du kastet dig ud i hjemmebrygning af øl, så kan du i stedet invitere dine venner på besøg og lade dem smage på dine øl. Det giver dig måske lidt præstationsangst og sved på panden, men på den anden side, så er det jo og en måde, hvorpå du kan teste, hvordan andre synes, at dit øl smager. Og hvis du gerne vil være god til at brygge øl, så gælder det jo om at øve sig, og når du får feedback på dit øl, så kan du eventuelt foretage nogle justeringer fremover, når du brygger øl. Du bør selvfølgelig servere dit øl i stilfulde ølglas, som passer til netop den type øl, du serverer, så ølsmagningen bliver så optimal som overhovedet muligt. Dine venner vil sikkert både være ærlige og kærlige i deres respons, og det er jo det, man har venner til.

marinate