Besøg mikrobryggerier på rejsen

Står ferien for døren, så findes der mange dejlige steder at tage hen i både Danmark og udlandet, hvor du også kan besøge mikrobryggerier og smage øl, du måske allerede kender, eller som du aldrig har smagt før.

Vil du gerne have fremragende øloplevelser, så tag til England eller Dublin, hvor der er mange gode mikrobryggerier at vælge imellem. I Bath i England er der mulighed for at smage velbrygget fadøl på den lokale pub Coeur de Lion. I Sydvestengland, nærmere bestemt Brideport, finder man Palmers Brewery, hvor man kan få gratis smagsprøver på fire forskellige slags bitter, deriblandt den fantastiske Tally Ho på 5,5 procent. Er du på storbyferie i London, så kan du med fordel lægge vejen forbi bryggeriet Porter House i det centrale London, som byder på porter og stout i stemningsfulde omgivelser. Kan du lide Guinness, så er den irske hovedstad Dublin det bedste sted at smage det. I Temple Bar-distriktet kan du gå på mikrobryggeri og smage forskellige slags stout med bl.a. østers.

Ølsmagning i det danske sommerland

Foretrækker du dansk sol og sommer, så er der bestemt også gode muligheder for ølsmagning i det danske sommerland. Går turen til Bornholm, så kan du fx besøge Svaneke Bryghus, som både byder på en rundvisning i bryggeriet samt en lækker frokost i restauranten, hvor du også kan smage på al den dejlige øl. Går ferieturen til Sydhavsøerne, så er der rig mulighed for gode øloplevelser i Sakskøbing, hvor Krenkerup Bryghus ligger. Her kan du eksempelvis prøvesmage den lette sommerøl Høstøl, og du kan købe stakitøl.

marinate